Video produkcija

Digitalni studio nudi profesionalnu uslugu video produkcije. Video materijal dostavljamo u svim formatima i rezoluciji 4K ili Full HD.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem kontakt forme

SNIMANJE I IZRADA REKLAMA

Ne zaboravite da prosečna reklama traje oko 30 sekundi ili manje. Dozvolite nam da Vas u tako kratkom vremenskom periodu prezentujemo na najbolji način i vašim klijentima stvorimo pravu predstavu o Vama

 

SNIMANJE VIDEO MATERIJALA U 4K I FULL HD ZAPISU

Full HD je standard video snimanja koji je trenutno dostupan na najviše uređaja, 4K rezolucija tek dolazi na naše prostore i predstavlja budući standard. Iz tog razloga odlučili smo se da u korak sa vremenom koji dolazi iskoristimo sve mogućnosti koje pruža 4K video rezolucija

 

SNIMANJE DRONOM – SNIMANJE IZ VAZDUHA

Gotovo da je nemoguće zamisliti savršen video snimak bez snimanaj iz vazduha. Nekoliko kadrova iz vazduha napraviće pravi doživljaj za gledaoce video snimka.

 

SNIMANJE KORIŠĆENJEM KRANA, STEADICAM, SLAJDER I ŠINE

Koristimo se profesionalnom opremom koja će od najobičnijeg kadra napraviti profesionalni filmski doživljaj

MONTAŽA

Prilikom snimanja trudimo se da što manje vremena provedemo u montaži, jer smo prethodno sve ispanirali do najmanjih detalja, ali ipak montaža je neophodna kako bi gotov proizvod zadovoljio sve naše standarde i uslove.

 

360° VIDEO

Nekada nazamisliva stvar,a danas realnost. Razoga zbog kojeg ćete više puta pogledati video kako bi ste se se uživite u ulogu i sagledali svaki sekund iz više uglova.

 

SPIKERSKI GLASOVI, “VOICEOVER”

Oni nisu tu bez razloga, video reklama bez spikerskog glasa je kao automobil bez točkova. Spikerski glas oživljuje svaki video i gledaoca upućuje da shvati poruku na pravi način.

 

SNIMANJE KORPORATIVNIH FILMOVA – KORPORACIJSKI FILMOVI

Korporativni film je “lična karta” svake kompanije! Korporativne filmove ne snimaju neuspešni i neposlovni. Oni su simbol uspeha, promocija, jubileja.